Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2021

Gösterim: 634

Tıp Fakültesi Öğrencilerimiz için Tanışma Etkinliği Düzenlendi

2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde öğrenimlerine başlayan ve 2. yılında yüz yüze eğitime geçen Tıp Fakültesi öğrencilerimiz, Üniversitemizin düzenlemiş olduğu 2 günlük bir etkinlik ile buluştular. 
Program kapsamında Merkez Yerleşkemizde Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nureddin Cengiz, Tıp Fakültesi hocalarımız ve Tıp Fakültesi öğrencilerimizin katılımıyla tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz ayrıca Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilerimizi, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hastane Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli karşıladı. Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Nart Görgü’nün hastaneyle ilgili gerçekleştirdiği bilgilendirici sunumun ardından Başhekim Dr. Muzaffer Şenveli öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. 
Düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz Bandırma ve Erdek ilçelerini gezdiler, Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen “Bandırma Kitap Günleri”ni ziyaret ettiler ve konakladıkları Erdek Sosyal Tesislerimizde sosyal ve sportif aktivitelerle gönüllerince eğlendiler.