Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2024

YÖK Başkanımız Üniversitemizi ve Fakültemizi Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 23. Üst Kurul Toplantısı’na katılmak üzere Üniversitemize geldi. Rektörümüz Prof. Dr İsmail Boz ve Üniversitemiz Yönetimi ile karşılanan YÖK Başkanımız, Rektörlük Makamında ağırlandı.

Fakültemize olan ziyaretlerinde ise YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar  "Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinin morfoloji binasının eğitim vermeye hazır olduğu bilgisini paylaşarak, “Şu anda Çapa Tıp Fakültesinde okuyan üniversitemize ait öğrenciler peyderpey üniversitemizin Tıp Fakültesine ve afiliye olan hastanemizde sağlık eğitimi ve hizmetlerine iştirak edeceklerdir. Afiliasyon olan bu üniversitemizin artık bundan sonraki eğitimleri gerek pre-klinik eğitimi, gerek klinik eğitimleri üniversitemizin bünyesinde yapılmaya devam edecektir. Bu da üniversitemizin göstermiş olduğu gelişmeleri anlamak açısından fevkalade önemli bir aşamadır” dedi.