Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2023

Gösterim: 4517

Dekanın Mesajı

 

Değerli Öğrenciler;

Öncelikle sizleri, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesine “Hoş Geldiniz” diyerek selamlıyorum. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinin köklü geçmişine dayanarak, tarihten aldığı güçle Temel Tıp Eğitimlerinin ilk üç yılını İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde alacak şekilde öğrenci alımına başlamıştır.

2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren Tıp Eğitimi misyonuna daha mükemmeliyetçi ve kalıcı olarak devam edecek olan Fakültemiz yılların bilgi, beceri ve deneyiminin üstüne İstanbul Üniversitesinin Fakültemize kazandıracağı ivmeyle, Tıp Fakültesi olarak hem yetiştireceği hem de uzmanlık eğitimi vereceği hekimlerle tıp camiasında en üst sıralarda yer almaya devam edecektir. 

Bu bağlamda; 4. sınıftan itibaren öğrencilerin mesleki ve klinik becerileri geliştirmesini sağlayacak bir ortam oluşturulacaktır. 

Gayemiz; öğrenci odaklı, araştırma, sorgulama, analitik yetenekler kazandırma eğitim basamaklarına uygun bir tıp eğitimi sunmaktır. Yetiştireceğimiz hekimlerin, etik ilkelere gönülden bağlı, insana hizmeti, insanlığa en büyük hizmet kabul eden hekimler olarak bu yuvadan ayrılması en temel gayemizdir. 

Sayın rektörümüzün de desteğiyle Fakültemiz öğrencilerinin, bu zorlu yolculukta engelleri birer birer aşarak maksatlarına ulaşacağına ve Tıp camiasının neferleri olarak yerlerini alacağına gönülden inanıyorum. 

Hepinize başarılı, mutlu bir akademik yıl dilerim.