Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2020

Tıp Fakültemiz Hayırlı Olsun

Üniversitemizin uzun zamandır kuruluş hazırlık çalışmalarını yürüttüğü Tıp Fakültemiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı doğrultusunda, 16.06.2020 tarih ve 31157 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak kurulmuş bulunmaktadır.

Üniversitemiz bünyesinde akademik faaliyete başlayan Tıp Fakültemizin, başarılı çalışmalar ve hızlı bir gelişim süreci göstereceği inancıyla Üniversitemiz ve kentimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Tıp Fakültemizin açılışını onaylayarak kentimize kalıcı bir eser daha kazandırmış olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, YÖK Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç başta olmak üzere tüm kurul üyelerimize, kentimiz insanına sağlık alanında önemli bir katkı verecek olan tıp fakültemizin açılması için yıllardır emek ve katkı veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR'e gönülden teşekkür ediyoruz.